Op bezoek bij de Velegro

© Mark

Op woensdagavond zijn Gijs Hoogenboom (fractievoorzitter en raadslid) Albert Griffioen, Mark Kruiswijk (allebei raadslid) en Jelle Kuiper (fractielid) langs geweest de Velegro.

Ron van Leeuwen, gesprekspartner tijdens dit werkbezoek, staat alweer jaren aan het roer van Velegro, het bedrijf wat zijn vader23 jaar geleden is gestart.

Velegro is een prachtig Oudewaters elektronisch installatiebedrijf waar van het begin tot het eind betrokken en betrouwbaar gewerkt wordt. Velegro heeft veel projecten in en rondom Oudewater. Kantoren, fabriekshallen, villa’s en renovatieprojecten zijn klussen die zij vaak aannemen. Velegro bestaat uit ongeveer 35 medewerkers, die steeds vaker, door een eigen leermeester worden opgeleid.  Daarnaast  werken er ook nog rond de 15 ZZP-ers voor Velegro.  Naast dat wij een uitgebreide rondleiding hebben gekregen, het over de Velegro hebben gehad hebben wij het ook over de Oudewaterse politiek en zaken die Ron opvalt gesproken. Het was een prettig gesprek en als je meer informatie wilt lezen, monteur wilt worden of als monteur de mogelijkheden bij Velegro wilt onderzoeken, bezoek dan de website op www.velegro.nl